Circul din Chișinău, program comun cu artiști din România

  • 23 Septembrie 2021 17:48
Circul din Chișinău, program comun cu artiști din România

Circul din Chișinău lansează un nou program internațional de circ, numit „Totul va fi bine”, la care vor participa artiști din R. Moldova, Ucraina, Estonia și România. Spectacolul va fi jucat în perioada 25 septembrie – 24 octombrie, pe Arena Mică a Circului din Chișinău, scrie infoprut.ro.

Copiii sunt așteptați alături de părinți și bunici în fiecare sâmbătă și duminică, la ora 12,00 și la ora 16,00. În cadrul programului vor evolua gimnaști în aer, acrobați, jonglori, dresură mixtă de animale exotice, alături de clovnul Roki, notează sursa citată. 

„Acest program este unul special, cu numere originale, deosebite, la care participă artiști din mai multe țări. Unii au mai fost în Moldova, alții vin pentru prima dată, dar tuturor le place țara noastră, vin aici cu plăcere, iubesc orașul Chișinău și oamenii de aici. Repetițiile sunt în toi și sperăm că vor veni cât mai mulți spectatori entuziasmați și dornici de distracție”, a subliniat directorul artistic, Igor Cemortan, potrivit unui comunicat de presă.

Biletele pot fi procurate la:

Casa de bilete a Circului – 022 310 007
Casele Palatului Național – 022 213 544
Online – https://circ-chisinau.md/ticket/circ?date=2021-09

Persoanele cu vârsta de peste 18 ani vor avea acces la spectacol doar dacă prezintă unul dintre următoarele documente: certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2; rezultatul negativ al unui test PCR sau al unui test antigen; certificatul ce confirmă trecerea prin boală sau prezența anticorpilor. Masca de protecție este obligatorie pe toată durata programului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău