Circa 90 de gherete cu țigări, evacuate timp de o săptămână din capitală

  • 16 Decembrie 2019 15:30
Circa 90 de gherete cu țigări, evacuate timp de o săptămână din capitală

Pe parcursul săptămânii precedente, din capitală au fost evacuate 90 de gherete care comercializau produse de tutungerie în preajma instituțiilor educaționale și medicale. Informațiile au fost prezentate de către pretorii de sector la ședința operativă de la Primărie, transmite IPN.

Pretorii au raportat despre situații când la vedere nu se vindeau țigări, dar la solicitare cumpărătorii au putut achiziționa produsele respective. Totodată, mai mulți agenți economici, proprietari de gherete, s-au conformat solicitărilor autorităților locale și au scos din comerț produsele din tutun.

În context, primarul general Ion Ceban, a declarat că, odată cu evacuarea gheretelor, aspectul estetic al orașului este mai plăcut, dar și din punct de vedere al sănătății oamenilor este mai bine. De asemenea, edilul a chemat agenții economici vizați să nu speculeze cu problemele oamenilor în etate, angajați în calitate de vânzători. Edilul a spus că Primăria se va preocupa de vânzătorii de gherete care și-au pierdut locul de muncă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău