Circa 80 de companii din 10 țări participă la expoziția internațională de farmacie și stomatologie de la Moldexpo

  • 13 Septembrie 2018 09:30
Circa 80 de companii din 10 țări participă la expoziția internațională de farmacie și stomatologie de la Moldexpo

Circa 80 de companii din 10 țări participă la cea de-a XXIV-a ediție a Expoziției internaționale specializate de echipamente medicale, preparate farmaceutice și stomatologie „MoldMedizin&MoldDent”, care a fost deschisă astăzi la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” din capitală, informează MOLDPRES.

Expoziția se va încheia la 14 septembrie și reunește companii din Belarus, Cehia, China, Italia, R. Moldova, România, Rusia, SUA, Ucraina și Ungaria. În cadrul acesteia, vor fi desfășurate mai multe congrese de specialitate și o serie de conferințe științifice. Vizitatorii pot lua parte la lecții publice despre modul sănătos de viață, planificarea familiei, controlul diabetului zaharat.

Companiile participante la eveniment prezintă vizitatorilor tehnologii medicale de ultima generație, echipamente și articole de uz medical, produse igienice, dezinfectante, îmbrăcăminte pentru personalul medical și altele.

Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, vizitatorii expoziției vor avea posibilitatea să facă o serie de investigații medicale.

Expoziția „MoldMedizin&MoldDent 2018” este organizată de Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” cu suportul ministerului sus-numit și al Asociațiilor profesionale ale medicilor și farmaciștilor din Republica Moldova. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău