Circa 500 locuri vacante au fost expuse la Târgul locurilor de muncă

  • 04 Februarie 13:45
Circa 500 locuri vacante au fost expuse la Târgul locurilor de muncă

Circa 500 locuri vacante au fost expuse la Târgul locurilor de muncă, organizat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), în cadrul celei de-a XXI-a ediții a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, comunică MOLDPRES.

Potrivit ANOFM, la actuala ediție a Târgului locurilor de muncă au participat agenți economici din diverse domenii de activitate ale economiei naționale și administrație publică, cu circa 500 locuri vacante pentru persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane angajate, dar care doresc să-și schimbe locul de muncă, candidați cu experiență profesională, tineri specialiști sau cei care nu dețin o profesie/meserie.

Totodată, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au avut șansa să obțină informații despre serviciile și măsurile de ocupare prestate de subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă: informare privind piața muncii, ghidarea în carieră, cursuri de formare profesională, instruire la locul de muncă, stagii profesionale, inițierea unei afaceri.

Conform sursei citate, vizitatorii târgului au putut afla informații și despre cele peste 8000 locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:5,14 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău