Circa 33 de salvatori și pompieri au depus jurământul de credință Patriei

  • 01 Martie 15:54
Circa 33 de salvatori și pompieri au depus jurământul de credință Patriei

Treizeci și trei de salvatori și pompieri au depus astăzi jurământul de credință patriei. Ceremonia oficială a avut loc în cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI din municipiul Chișinău.

 
Mai mulți ofițeri și subofițeri debutanți din cadrul subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne au jurat credință și devotament țării. La ceremonie a participat conducerea Ministerului Afacerilor Interne reprezentată de ministrul Adrian Efros, secretarul de stat, doamna Daniella Misail-Nichitin, conducerea IGSU reprezentată de șeful Inspectoratului, colonel Alexandru Oprea, dar și șefii subdiviziunilor MAI.
 
În mesajul său, ministrul Adrian Efros a felicitat tinerii debutanți cu acest pas important în cariera profesională și le-a urat succese și bun venit în cadrul familiei afacerilor interne.
 
Oficialul a îndemnat ofițerii și subofițerii să respecte cu strictețe prevederile jurământului depus și să fie mereu la datorie, pentru a apăra interesele cetățenilor Republicii Moldova. De asemenea, Efros a menționat că MAI va oferi tot suportul necesar tinerilor, pentru ca aceștia să servească patriei în cel mai cinstit și onest mod.
 
Tinerii salvatori urmează să treacă cursul de formare profesională inițială, ce are drept scop obținerea cunoștințelor teoretice și abilităților practice în domeniul de activitate, pentru îndeplinirea atribuțiilor și misiunilor de serviciu la cele mai înalte standarde.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0,51 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Fri
11
Arhivă Radio Chișinău