Circa 300 de motocicliști au fost documentați în stare de ebrietate

  • 08 Iunie 2022 15:17
Circa 300 de motocicliști au fost documentați în stare de ebrietate

Circa 300 de motocicliști au fost documentați de oamenii legii în stare de ebrietate. Verificările au avut loc în cadrul operațiunii „Motociclistul”, desfășurată în perioada 1 aprilie – 31 mai curent, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție (IGP), în cadrul acțiunii, oamenii legii au stabilit peste 4000 de încălcări rutiere comise de conducătorii de motociclete și ciclomotoare. Printre neregulile stabilite se numără nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere, încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor, încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor dar și depășirea limitei de viteză, notează sursa citată.

De asemenea, în urma verificărilor, circa 600 de unități de transport au fost duse la parcarea specială deoarece nu aveau actele corespunzătoare.

Conform IGP, anul trecut, s-au produs circa 250 de accidente rutiere cu implicarea motocicliștilor, în urma cărora 26 de persoane au decedat, iar alte 243 au suferit traumatisme.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău