Circa 15 milioane de euro, depistate în apartamentul unui traficant de droguri din Milano. „Cea mai importantă captură de bani din istoria Italiei”

  • 09 Iunie 2020 12:05
Circa 15 milioane de euro, depistate în apartamentul unui traficant de droguri din Milano. „Cea mai importantă captură de bani din istoria Italiei”

Poliția italiană a anunțat luni confiscarea a circa 15 milioane de euro, bani ascunși în spatele unui perete fals într-un apartament din Milano (nord), aparținând unui traficant de droguri, relatează AFP, potrivit Agerpres.

"În apartamentul traficantului de droguri, (...) agenții au observat o anomalie la distanțele dintre doi pereți", se arată în comunicatul poliției.

"Verificând zidul, poliția a constatat că există cavități și l-au demolat. Descoperirea a fost spectaculoasă: zidul era fals (...) și ascundea 28 de cutii cu numeroase teancuri de bancnote în valoare de aproximativ 15 milioane de euro", se arată în comunicat.

Apartamentul se afla pe numele tatălui lui Massimiliano Cauchi, considerat unul dintre principalii traficanți de droguri din regiunea Milano.

Într-o altă anchetă efectuată de autoritățile din orașul italian Bologna, Massimiliano Cauchi fusese deja condamnat la închisoare pentru trafic de droguri și se afla în arest la domiciliu în așteptarea verdictului final.

După descoperirea acestei enorme sume de bani, descrisă drept "cea mai importantă captură de bani din istoria Italiei" de către cotidianul La Stampa, Cauchi a pierdut dreptul arestului la domiciliu și a fost încarcerat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău