Cine este noul director al combinatului de vinuri „Mileștii Mici”

  • 06 Septembrie 2019 12:39
Cine este noul director al combinatului de vinuri „Mileștii Mici”

Întreprinderea de Stat Combinatul de Vinuri de Calitate „Mileștii Mici” are un nou director, după ce fostul șef, Viorel Bezede, a demisionat din funcția respectivă. Astfel, în urma concursului la care au depus dosarele 22 de pretendenți, câștigător a fost desemnat Viorel Garaz, care ocupă din 2014 și până în prezent funcția de expert în cadrul „Oficiului Național al Viei și Vinului” , scrie Ziarul de Garda.

Conform CV-ului depus în concurs, Viorel Garaz a activat în perioada 2012 – 2014 în calitate de director al asociației „Ghilda vinurilor moldovenești”. Din 2004 până în 2014 a exercitat funcțiile de coordonator logistică, administrator, manager de vânzări și director comercial în cadrul mai multor companii.

Noul director al „Mileștii Mici” și-a făcut studiile de USM și ASEM. La capitolul educație și formare, Garaz a indicat în CV-ul său participări la mai multe seminare naționale și internaționale.

Fotoliul de director al combinatului de vinuri „Mileștii Mici” a rămas vacantă după ce fostul șef, Viorel Bezede, a demisionat din funcție, odată cu plecarea de la guvernare a Partidului Democrat.

Sursa:ZDG

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Nori împrăștiați
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău