Cinci copii au murit într-un incendiu la o creșă privată din Pennsylvania (SUA)

  • 12 August 2019 19:00
Cinci copii au murit într-un incendiu la o creșă privată din Pennsylvania (SUA)

Autoritățile americane au deschis luni o anchetă cu privire la cauzele unui incendiu care a cuprins o creșă privată din Erie, Pennsylvania, provocând moartea a cinci copii, transmite AFP, preluat de Agerpres.

Copiii, cu vârste între 8 luni și 7 ani, dormeau la etajul doi al creșei în momentul izbucnirii incendiului, duminică dimineață, conform lui Guy Santone, șeful departamentului de pompieri din acest oraș din nord-estul SUA.

Pompierii au sosit la fața locului la aproximativ 25 de minute după declanșarea incendiului și au descoperit "flăcări puternice care ieșeau prin toate ferestrele primului etaj". Tot atunci ei au aflat de la adolescenți care se salvaseră că au rămas copii blocați la cel de-al doilea etaj al clădirii, conform lui Santone.

O parte dintre pompieri a început lupta cu flăcările în timp ce o echipă a pus scările pe exteriorul imobilului și a pătruns în interior, la etajul doi, pentru a salva copiii. "Am reușit să scoatem 5 copii care erau cei mai mici, însă din nefericire toți erau morți", conform lui Santone.

În total șapte persoane au fost salvate de pompieri, între care copii de vârste mici, potrivit dpa.

Deocamdată nu a fost stabilită cauza producerii acestui incendiu însă pompierii sunt de părere că a fost vorba de un scurtcircuit sau de o altă problemă la circuitul electric.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău