Cimbriciuc explică motivele pentru care a părăsit PLDM

  • 20 Mai 2016 11:53
Cimbriciuc explică motivele pentru care a părăsit PLDM

Fostul deputat PLDM Alexandru Cimbriciuc, care a anunțat astăzi pe o rețea de socializare că părăsește această formațiun, a comunicat pentru Radio Chișinău că unul din motivele plecării sale este depolitizarea instituțiilor de stat despre care se vorbește în ultimul timp. Alexandru Cimbriciuc deține funcția de ministru-adjunct al Apărării.El a precizat că deocamdată nu are…

Fostul deputat PLDM Alexandru Cimbriciuc, care a anunțat astăzi pe o rețea de socializare că părăsește această formațiun, a comunicat pentru Radio Chișinău că unul din motivele plecării sale este depolitizarea instituțiilor de stat despre care se vorbește în ultimul timp. Alexandru Cimbriciuc deține funcția de ministru-adjunct al Apărării.

El a precizat că deocamdată nu are de gând să adere la un alt partid politic.

Alexandru Cimbriciuc a anunțat pe o rețea de socializare că părăsește PLDM: ”Mă bucur că am făcut parte din această echipă cu toate implicațiile ce au derivat din aceasta. Am în memorie amintirea unei echipe excepționale al PLDM-lui, solidaritatea care ne-a caracterizat, ambiția și dorința de a face istorie. Am avut multe lecții de învățat, de care nu regret”.

PLDM nu a comentat deocamdată decizia lui Alexandru Cimbriciuc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:1,54 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău