Chișinău | Trafic rutier suspendat pe bulevardul Negruzzi

  • 11 Noiembrie 2016 09:51
Chișinău | Trafic rutier suspendat pe bulevardul Negruzzi

Pe bulevardul Constantin Negruzzi în perioada 11 noiembrie, ora 10.00, și până pe 14 noiembrie, ora 5.00, va fi suspendat traficul rutier. Circulația va fi închisă în legătură cu lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe bulevard, transmite IPN.

În această perioadă, ruta de troleibuz nr. 5 va fi scurtată până la Gară. Ruta de troleibuz nr. 4, în direcția spre centrul urbei, se stabilește: de pe bulevardul Dacia pe viaduct, strada Ciuflea, bulevard Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Retur – de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Ciuflea, viaduct, strada Hristo Botev și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr. 8 vor circula în direcția spre centrul urbei: de pe bulevardul Traian pe bulevardul Dacia, viaduct, strada Ciuflea, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit; retur – pe același traseu. Ruta de troleibuz nr. 28 – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Tighina, București, Ciuflea, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de autobuz nr. 3 și nr. 122 se stabilesc, în direcția spre centrul urbei: de pe bulevardul Iu. Gagarin pe bulevardul Dimitrie Cantemir, strada Ismail, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite. Rutele de autobuz nr. 18, nr. 33, nr. 44 și nr. 49 se vor deplasa de pe strada Tighina pe strada Columna, strada Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău