Charles Aznavour va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, la vârsta de 93 de ani

  • 13 August 2017 15:29
Charles Aznavour va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, la vârsta de 93 de ani

Legendarul artist francez Charles Aznavour, în vârstă de 93 de ani, va primi o stea pe faimoasa Walk of Fame din Hollywood, conform unui anunț al organismului care atribuie aceste disctincții, informează Agerpres.

"Camera de Comerț a Hollywoodului este mândră să anunțe că legendarul artist Charles Aznavour va primi a 2.618-a stea pe Aleea celebrităților, joi, 24 august", se arată în comunicat.

Steaua va fi amplasată pe celebrul bulevard din Hollywood, în dreptul Pantages Theatre, una dintre sălile de spectacol istorice din Hollywood dedicată în special musicalurilor.

"Charles Aznavour este un artist popular, cunoscut în toată lumea și iubit de milioane de fani din toate generațiile", a declarat Ana Martinez, producătoarea acestor ceremonii de pe Walk of Fame.

Declarat în urma unui sondaj CNN și Time din 1998, "cel mai important artist de varietăți al secolului XX", înaintea unor legende precum Elvis Presley, Bob Dylan și Frank Sinatra, Charles Aznavour a vândut peste 180 de milioane de discuri și a scris 1.300 de cântece în mai multe limbi, precizează sursa citată.

Pe numele său real Shahnourh Varinag Aznavourian, artistul născut la Paris într-o familie de armeni și devenit una dintre cele mai importante figuri ale comunității armene a primit toamna trecută o stea cu imaginea celei care va fi cimentată oficial săptămâna viitoare pe Walk of Fame.

Autorul și interpretul unor melodii celebre precum "La Boheme" și "Mes emmerdes" este deosebit de îndrăgit în Los Angeles și în împrejurimile acestuia unde trăiește cea mai numeroasă comunitate de armeni din diaspora.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
16,63
Nori împrăștiați
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Wed
18
Thu
16
Fri
20
Sat
22
Sun
23
Arhivă Radio Chișinău