Cetățenia română: Taxele ar putea fi reduse cu 90 %

  • 27 Martie 2013 09:19
Cetățenia română: Taxele ar putea fi reduse cu 90 %

Deputatul Valeriu Saharneanu, a punctat necesitatea colaborării celor două Parlamente, de la Chișinău și de la București, precum și a societății civile de pe ambele maluri ale Prutului.

Taxele consulare pentru redobândirea cetățeniei române ar putea fi reduse cu 90 la sută, a declarat președintele Comisiei pentru românii de pretudindeni din Camera Deputaților a Parlamentului Românei, Eugen Tomac, în cadrul dezbaterii ,,27 martie  1918 – Unirea Basarabiei cu România, model pentru integrarea europeană a Republicii Moldova”, găzduită de Parlamentul României.

Deputatul Valeriu Saharneanu, a punctat necesitatea colaborării celor două Parlamente, de la Chișinău și de la București, precum și a societății civile de pe ambele maluri  ale Prutului.

La dezbaterea prilejuită de împlinirea a 95 de ani de la Unirea Basarabiei cu România participă oameni politici din partea tuturor partidelor, reprezentanți ai societății civile cu preocupări legate de problematica reunirii celor două state românești, profesori, cercetători și jurnaliști de pe ambele maluri ale Prutului. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:71 %
Vint:6,17 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău