Centrul pentru Analiza Politicilor Europene va oferi Maiei Sandu premiul „Luptător pentru Libertate” 2023

  • 24 August 2023 11:37
Centrul pentru Analiza Politicilor Europene va oferi Maiei Sandu premiul „Luptător pentru Libertate” 2023

Președinta Maia Sandu va obține Premiul „Luptător pentru Libertate” (Freedom Fighter) 2023, oferit de Centrul pentru Analiza Politicilor Europene (CEPA). Decernarea va avea loc în cadrul Forumului CEPA din 26-29 septembrie, unde Maia Sandu este invitată în calitate de speaker, transmite IPN.

„Suntem mândri să înmânăm Premiul Luptător pentru Libertate 2023 președintei Maia Sandu pentru leadership în ceea ce privește contestarea asaltului hibrid al Rusiei asupra Moldovei, pentru susținerea luptei pentru libertate a Ucrainei și pentru susținerea valorilor democratice”, se arată într-o postare pe Facebook a organizației.

Forumul Centrului pentru Analiza Politicilor Europene 2023 va avea loc sub sloganul: „Câștigând războiul. Câștigând pacea”. Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului va avea loc o serie de dezbateri care se vor concentra pe răspunsul transatlantic la războiul Rusiei în Ucraina și pe modul de a transforma unitatea în acțiune, de a consolida securitatea colectivă și de a obține o prosperitate continuă.

Centrul pentru Analiza Politicilor Europene precizează pe pagina sa web că lucrează pentru a asigura o alianță transatlantică puternică și durabilă, înrădăcinată în valori și principii democratice, cu viziune strategică și impact politic. CEPA se descrie ca fiind o instituție de politici publice nepartizană, non-profit.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:47 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău