Cel mai mare lanț hotelier din lume își va plăti angajații din SUA și Canada care se vaccinează pentru COVID-19

  • 04 Martie 2021 16:48
Cel mai mare lanț hotelier din lume își va plăti angajații din SUA și Canada care se vaccinează pentru COVID-19

Grupul american Marriott International, cel mai mare lanț hotelier din lume, a anunțat joi că angajații săi din SUA și Canada care se vor vaccina pentru COVID-19 vor fi recompensați cu echivalentul a patru ore de muncă, transmite Agerpres, citând Reuters.

Marriott a adăugat că își încurajează angajații să se vaccineze, dar a subliniat că vaccinarea nu este obligatorie.

Unele companii nord americane oferă stimulente angajaților pentru ca aceștia să se vaccineze atunci când va fi posibil. De exemplu, grupul de distribuție Dollar General Corp oferă angajaților săi din prima linie un bonus echivalent cu patru ore de muncă.

Vaccinarea împotriva coronavirusului este considerată o condiție crucială pentru redeschiderea în siguranță a unor mari părți din economia americană. Experții consideră că vaccinarea unei mari părți din populația țării va ajuta mai întâi la relansarea industriei călătoriilor, și abia ulterior a afacerilor lanțurilor hoteliere precum Marriott sau Hilton Worldwide.

Marriott are peste 7.000 de hoteluri în 131 de țări sub 30 de branduri, care variază de la SpringHill Suites și Residence Inn până la Sheraton și Ritz-Carlton. În România, JW Marriott Bucharest Grand Hotel este un hotel de cinci stele din București, deschis în anul 1999. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău