Cehia interzice aflarea străinilor pe teritoriul său

  • 30 Ianuarie 2021 10:22
Cehia interzice aflarea străinilor pe teritoriul său

Din data de 30 ianuarie 2021, se interzice aflarea străinilor pe teritoriul Cehiei, dacă nu au legătura cu atribuțiile de serviciu, realizarea studiilor sau reunificarea familiei, transmite IPN cu referire la informațiile actualizate, prezentate de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Starea de urgență în Cehia este în vigoare până la 14 februarie 2021. Călătoriile în această țară sunt posibile numai din motive esențiale. Nu se mai face diferență pe bază de categorii de state (zonă roșie, portocalie, verde). Motivele esențiale includ în călătoriile la serviciu, la unitățile de îngrijire medicală sau la înmormântări. Motivele esențiale nu includ activitățile de recreere, vizitarea prietenilor sau sărbători.

Cetățenilor din țările non-UE li se interzice accesul în Republica Cehă cu excepția cazurilor când au permis de ședere eliberat de Republica Cehă sau viză de lung sejur, au reședința într-un stat membru al UE și dacă intrarea lor este în scop de deplasare spre locul de reședință, muncă, studii, vizită de familie.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău