CEC anunță că la anticipatele din 11 iulie am putea avea 24 de concurenți electorali

  • 11 Iunie 2021 18:15
CEC anunță că la anticipatele din 11 iulie am putea avea 24 de concurenți electorali

La alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 am putea avea 24 de concurenți electorali. După cum se menționează într-un comunicat al Comisiei Electorale Centrale Partidul Politic Noua Opțiune Istorică (NOI), care recent și-a schimbat denumirea în Partidul Politic „Alternativă și Șanse” (PAȘ), a depus astăzi actele la CEC pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 11 iulie, transmite Radio Chișinău.

Tot astăzi, în ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie au depus actele și Partidul Schimbării,  Partidul Oamenilor Muncii, precum și doi candidați independenți - Veaceaslav Valico și Ion Stegărescu.

Sâmbătă, 12 iunie, la ora 17.00, CEC va organiza procedura de tragere la sorți în vederea stabilirii ordinii prealabile de înscriere în buletinul de vot a celor care au depus pe parcursul zilei de astăzi actele necesare în vederea înregistrării în calitate de concurenți electorali în alegerile parlamentare anticipate din  11 iulie.

CEC informează că pentru scrutinul din 11 iulie 2021, au fost înregistrați, până la această oră, 17 concurenți electorali, iar alte 7 dosare se află în proces de examinare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău