CEC a luat act de cererile de demisie a deputaților democrați Raisa Apolschi, Valentina Buliga, Artur Reșetnicov și Corneliu Mihalache

  • 15 Ianuarie 2019 16:14
CEC a luat act de cererile de demisie a deputaților democrați Raisa Apolschi, Valentina Buliga, Artur Reșetnicov și Corneliu Mihalache

CEC a luat astăzi, 15 ianuarie, act de cererile de demisie a deputaților democrați Raisa Apolschi, Valentina Buliga, Artur Reșetnicov și Corneliu Mihalache, care au demisionat pentru că au fost numiți în alte funcții.

Membrii Comisiei Electorale Centrale vor prezenta Curții Constituționale persoanele care-i  vor înlocui pe aceștia. Este vorba de Gheorghe Brașovschi și Eleonora Graur de la Partidul Democrat și de Ivan Filimon și Ghenadie Morcov, de pe listele suplimentare ale Partidului Comuniștilor. 

Amintim că deputații Artur Reșetnicov și Corneliu Mihalache au intrat în Parlament inițial pe listele Partidului Comuniștilor, apoi au aderat la Partidul Democrat. 

Totodată, menționăm că recent, Artur Reșetnicov și Raisa Apolschi au fost numiți judecători la Curtea Constituțională. Valentina Buliga a devenit director la Casa Națională de Asigurări Sociale, iar Corneliu Mihalache – membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău