Cea de-a 17-a ediție a Târgului Anual de Turism de la Moldexpo

  • 12 Iulie 2013 11:37
Cea de-a 17-a ediție a Târgului Anual de Turism de la Moldexpo

Cei mai importanți operatori de turism din Republica Moldova, dar și multe agenții de peste hotare, sunt prezenți în aceste zile la Târgul Anual de Turism care are loc la Moldexpo.

Aflată la cea de-a 17-a ediție, manifestarea își propune să promoveze obiectivele turistice autohtone, dar propune și destinații de vacanță pentru amatorii de călătorii.

Agenția Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural Moldova încearcă să facă atractive destinațiile din zona rurală, ecologic și cultural într-un stand comun cu Agenția similară din România. ANTREC Moldova își dorește să repete experiența țării vecine în materie de promovare a destinațiilor autohtone, în ciuda dificultăților provocate de infrastructura proastă și de indiferența politicienilor față de acest domeniu care ar putea contribui la relansarea economică.

În cadrul târgului sunt prezentate și cele mai moderne tehnologii și facilități care ușurează alegerea unei detinații de către turiști. Unul dintre cei mai mari operatori din România a prezentat un sistem de rezervare online care cuprinde oferta turistică din toată zona Balcanilor.

Acestea reprezintă doar o parte dintre atracțiile pe care ediția din acest an a târgului de turism le propune vizitatorilor, dar celor care vor veni în acest week-end la Moldexpo le sunt rezervate și  multe alte surprize.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:6,69 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
11
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău