Ce trebuie să facă șoferii care s-au pomenit cu mașinile ridicate și transportate la parcarea specială (Bizlaw)

  • 29 Septembrie 2020 15:46
Ce trebuie să facă șoferii care s-au pomenit cu mașinile ridicate și transportate la parcarea specială (Bizlaw)

În contextul demarării acțiunilor privind ridicarea automobilelor staționate neregulamentar, Inspectoratului General al Poliției a venit cu unele precizări privind măsurile care urmează să le întreprindă șoferii ale căror mașini au fost ridicate și transportate la parcarea specială, scrie Bizlaw.md.

Astfel, potrivit sursei citate, în situația ridicării mijlocului de transport și transportării la parcarea specială a SRL ”Magda-Tur” (mun. Chișinău, com. Trușeni, extravilan, str. Calea Trușenilor nr.46.), conducătorul auto, poate întreprinde următoarele acțiuni:

  • să acceseze pagina web a parcării speciale:  http://parcarespeciala.md/, pentru a urma pașii indicați și a stabili dacă mijlocul de transport a fost ridicat și transportat la parcarea specială.

Exemplu:

- rubrica ”număr auto de înmatriculare” indicați ”TEST 01”, după care aplicați ”verifică”;

- la rubrica ”numărul procesului verbal”, indicați ”PV0102030405”, după care aplicați ”verifică”;

- în situația în care nu vă este cunoscut numărul procesului verbal, aplicați rubrica ”nu am număr”.

  • să apeleze la  numerele de telefon ale Serviciilor de gardă: Direcția de poliție a mun. Chișinău (022-254-705) sau Direcția patrulare Centru a Inspectoratului național de securitate publică (022-223-059).
  • să apeleze la numărul de telefon al Dispeceratului SRL ”Magda Tuuur” (078-307-555).

Totodată, Poliția informează că ”Magda Tur”, va asigura:

  • procesul de ridicare, transportare, depozitare și restituire a mijloacelor de transport;
  • compensarea tuturor prejudiciilor cauzate în procesul de ridicare, transportare, depozitare și restituire a mijloacelor de transport în cadrul procesului contravențional.

Procesul de ridicare, transportare, depozitare și restituire a mijloacelor de transport în cadrul procesului contravențional, este gestionat printr-o platformă electronică de către Serviciile de gardă ale Direcției de poliție a mun. Chișinău, Direcției patrulare Centru a Inspectoratului național de securitate publică și Dispeceratul SRL ”Magda Tur”.

Prețurile pentru ridicarea,transportarea, depozitarea și restituirea mijloacelor de transport în cadrul procesului contravențional pot fi accesat aici.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău