Ce surprize ascunde pachetul cu cadouri de 215.000 de dolari, pregătit pentru nominalizații la Oscar

  • 09 Februarie 2020 15:23
Ce surprize ascunde pachetul cu cadouri de 215.000 de dolari, pregătit pentru nominalizații la Oscar

Ce surprize ascunde pachetul de cadouri în valoare de 215.000 de dolari, potrivit estimărilor Forbes, pregătit pentru fiecare dintre nominalizații principalelor secțiuni ale premiilor Oscar din 2020, arată Insider, citat de Mediafax.

Fiecare vedetă nominalizată la secțiunile cel mai bun actor, cea mai bună actriță, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriță în rol secundar sau cel mai bun regizor sunt așteptați la ceremonia premiilor Oscar cu un pachet de cadouri care în 2020 a ajuns la o valoare de 215.000 de dolari, potrivit sursei citate.

Vedetele pot să aleagă să păstreze numai o parte dintre cadouri sau, cum s-a întâmplat în alți ani, să doneze tot pachetul.

Printre cele mai neașteptate cadouri se numără tratamentele cu Botox, seruri, pastile și tehnologie medicală care folosește laser pentru piele, în valoare de 25.000 de dolari oferite de un cabinet din New York li o bentiță pentru meditație care declanșează fond sonor potrivit cu starea mentală a persoanei care o poartă.

Neașeptată este prezența printre cadouri a unui dispozitiv de colectare a urinei proiectat împortiva pericolelor de contaminare a probei ca și un aparat pentru fumat electronic realizat din aur de 24 de karate.

În pachet se mai găsesc perne decorative, dulciuri, produse cosmetice și textile, băuturi alcoolice, bijuterii, programe de dietă și chiar voucere pentru vacanțe care ajung până la 78.000 de dolari.

Printre cei care vor fi întâmpinați cu cadouri se numătă Brad Pitt, Adam Driver, Scarlett Johansson, Joaquin Phoenix, Leonardo DiCaprio și Charlize Theron.

Produsele sunt oferite de Distinctive Assets, o companie diferită de Academia Americană de Film care organizează gala.

Gala celei de-a 92-a ediții a Premiilor Oscar are loc luni dimineață, de la ora 3.00, la Los Angeles.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău