Ce spune Procuratura Generală despre venirea lui Alexandr Stoianoglo în Parlament

  • 02 Iulie 2020 12:10
Ce spune Procuratura Generală despre venirea lui Alexandr Stoianoglo în Parlament

Procuratura are propria agendă de activitate, pe care nu și-o ajustează în funcție de calendarele politice și se detașează de orice încercare de a atrage instituția în confruntări și dispute de natură politică, a comunicat instituția, în contextul informațiilor apărute în spațiul public privind venirea procurorului general Alexandr Stoianoglo în Parlament.

„De asemenea, Procuratura reconfirmă că, nu necesită intermediari politici pentru a informa publicul despre acțiunile pe care le întreprinde sau urmează a le înfăptui. Instituția va informa de sine stătător societatea despre propria activitate și evoluțiile investigațiilor pe dosarele din gestiune”, subliniază reprezentanții Procuraturii Generale. 

Amintim că, Ernest Vardanean, consilierul președintelui Igor Dodon anunța pe pagina sa de Telegram că Procurorul General, Alexandr Stoianoglo urma să vină astăzi în Parlament cu informații compromițătoare legate de liderii Pro Moldova, Andrian Candu, Vladimir Cebotari și Sergiu Sîrbu.

Ulterior, și deputatul PSRM, Vlad Bătrâncea, spunea că „cel mai probabil” Alexandr Stoianoglo urma să vină în Parlament.

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
12
Arhivă Radio Chișinău