Ce spune Maia Sandu despre dovezile privind faptul că Igor Dodon i-ar fi dat undă verde lui Veaceslav Platon pentru „o nouă hoție bancară de proporții”

  • 07 Noiembrie 2020 15:15
Ce spune Maia Sandu despre dovezile privind faptul că Igor Dodon i-ar fi dat undă verde lui Veaceslav Platon pentru „o nouă hoție bancară de proporții”

Candidata PAS la prezidențiale, Maia Sandu, a vorbit, într-o emisiune online realizată de Nata Albot și Andrei Bolocan, despre declarațiile privind faptul că Igor Dodon i-ar fi dat undă verde lui Veaceslav Platon pentru „o nouă hoție bancară de proporții”.

„Dovezile sunt în instituțiile statului și sunt mai multe instituții ale statului sau mai mulți oameni din cadrul acestora  care încearcă să se opună acestor tentative de a destabiliza sistemul bancar și de a prejudicia statul, pentru că prin acțiunile pe care le urmărește Veaceslav Platon, dacă vor fi permise, va fi prejudiciat statul”, a declrata Maia Sandu. 

Ea a adăugat că după ce va pierde Igor Dodon la prezidențiale, va avea acces la suficiente probe pentru a demonstra că ceea ce spune este adevărat. „Și acest lucru îl cunosc nu doar eu, dar și mulți oameni doar că le este frică să spună ce se întâmplă” a mai spus Maia Sandu. 

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, a anunțat că o va da în judecată pe Maia Sandu în legătură cu declarațiile făcute astăzi în privința sa.

Amintim că Maia Sandu l-a acuzat pe Igor Dodon că ar pune la cale un nou furt al miliardului și că i-ar fi dat undă verde lui Veaceslav Platon pentru o nouă hoție bancară de proporții.

Staff-ul electoral al lui Igor Dodon a respins acuzațiile pe care le-a calificat drept aberații electorale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:78 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău