Ce spune Maia Sandu despre divizarea Blocului ACUM în CMC și dacă PAS ar accepta un post de viceprimar al Capitalei

  • 16 Noiembrie 2019 11:14
Ce spune Maia Sandu despre divizarea Blocului ACUM în CMC și dacă PAS ar accepta un post de viceprimar al Capitalei

Lidera PAS, Maia Sandu, nu consideră că formarea unei fracțiuni distincte a formațiuni sale în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) va împiedica colaborarea cu Platforma DA, în cadrul blocului ACUM. Fosta prim-ministră este convinsă că cele două fracțiuni din CMC vor munci împreună, ca o echipă, informează Jurnaltv.md.

„Aceeași situație este și în Parlament, două fracțiuni. Vedeți că muncim ca o chipă. Astfel vom lucra și în CMC, ca o echipă unită”, a declarat Maia Sandu, într-o emisiune moderată de jurnalistul Anatolie Golea, potrivit sursei citate.

Ea dezmințit zvonurile conform cărora în blocul ACUM ar fi apărut fisuri.

„Suntem două formațiuni politice, e și logic ca uneori să avem puncte de vedere diferite. Doar socialiștii nu au probleme, deși ei au probleme, însă, la ei nu există democrație”, spune lidera PAS.

Întrebată dacă partidul său ar fi dispus să accepte un post de viceprimar la Chișinău, dacă i-ar fi propus de primarul Ion Ceban, Maia Sandu a declarat că PAS va refuza, probabil, a asemenea ofertă.

Menționăm că vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari a declarat că regretă foarte mult „dezbinarea Blocului ACUM în CMC”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,85
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău