Ce spune Ilan Șor despre imaginile video trucate care ar fi fost create la comanda lui Veaceslav Platon

  • 05 August 2021 09:12
Ce spune Ilan Șor despre imaginile video trucate care ar fi fost create la comanda lui Veaceslav Platon

Președintele Partidului Politic Ilan Șor susține că videoclipul trucat în care ar apărea și în care îi transmite, chipurile, un plic președintei Maia Sandu, este fără îndoială, „un fake și o făcătură de prost gust”, transmite IPN.

Ilan Șor declară că „această tâmpenie, falsitate idioată” scoate la iveală faptul că oponenții sunt oameni cu defecte, fără onoare și conștiință.

„Cu toate acestea, falsul atât de neîndemânatic și neprofesionist a orbit, încât se vede cu ochiul liber. Montajul video este de slabă calitate, iar ideea comanditarilor este și mai proastă. Nu se poate face politică bazată pe minciuni, falsuri și fake-uri”, a mai scris acesta într-o postare pe Facebook.

Postul de televiziune JurnalTV a prezentat un videoclip din care reiese că Veaceslav Platon și Ilan Șor ar fi pus la cale discreditarea președintei Maia Sandu, prin lansarea unor imagini video trucate în care șefa statului chipurile primește un plic de la deputatul fugar.

Potrivit informațiilor făcute publice de jurnaliștii JurnalTV, Veaceslav Platon ar fi creat o adevărată rețea de trolli plătită cu bani grei, care ar fi avut menirea de a o discredita pe Maia Sandu în campania electorală pentru parlamentarele din 11 iulie. Rețeaua de trolli a fost anihilată de oamenii legii, înainte ca imaginile video trucate și denigratoare să apară în spațiul public.

Potrivit JurnalTV, filmulețul ar fi fost creat pentru a fi răspândit pe internet înaintea alegerilor parlamentare anticipate și pentru a induce opiniei publice ideea că Sandu ar fi luat bani de la Șor.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău