Ce schimbări importante ar putea apărea în fotbalul mondial. Arbitrii sunt principalii vizați

  • 18 Octombrie 2021 12:54
Ce schimbări importante ar putea apărea în fotbalul mondial. Arbitrii sunt principalii vizați

Arsene Wenger, directorul de dezvoltare al FIFA la nivel mondial, vrea să modifice unele lucruri din fotbalul actual, iar schimbările îi vizează în special pe arbitri, transmite hotnews.ro.

Conform AFP, fostul antrenor al lui Arsenal Londra vrea cu orice preț ca arbitrii să vorbească la conferințele de presă de după meciuri, scrie sursa citată
 
În opinia lui Wenger, este un moment numai bun pentru a evita controversele de tot felul.
 
"Ar fi o modalitate bună de a evita controversele și de a le stinge înainte ca acestea să fie în dezbaterea publică.
 
Ar trebui să obținem aprobarea arbitrilor și nu știu suficiente lucruri despre starea de spirit în care se află după meciuri pentru a putea comenta" - Arsene Wenger, directorul FIFA pentru dezvoltarea fotbalului mondial.

Discuțiile cu camera VAR să poată fi auzite și de telespectatori

Tot la capitolul arbitraje, Arsene Wenger vrea ca discuțiile dintre central și cei din camera VAR să poată deveni publice.
 
"Sunt în favoarea deschiderii microfoanelor, astfel încât să existe o explicație mai bună pentru toată lumea. Difuzarea conversațiilor dintre arbitru și VAR ar crește interesul. Spectatorii ar înțelege mai bine de ce sunt luate anumite decizii".
 
Tot fostul tehnician al lui Arsenal a venit și cu propunerea disputării Campionatului Mondial de Fotbal din doi în doi ani. Acest proiect nu se bucură însă de o susținere prea bună la nivel mondial.
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău