Cazul contrabandei cu anabolizante cu microbuzul Ambasadei R.Moldova la Moscova. Neguță scos de sub urmărire penală / Deschide.MD

  • 15 Septembrie 2021 11:19
Cazul contrabandei cu anabolizante cu microbuzul Ambasadei R.Moldova la Moscova. Neguță scos de sub urmărire penală / Deschide.MD

Fostul ambasador al R.Moldova la Moscova, Andrei Neguță, dar și șoferul microbuzului cu plăcuțe diplomatice, vizați într-un dosar de contrabandă cu anabolice, au fost scoși de sub urmărire penală de către procurorii PCCOCS, din cauza că nu s-ar fi stabilit vinovăția acestora în acest caz, scrie Deschide.MD.

Conform sursei citate, Emil Gaitur, ofițerul de presă al PCCOCS, nu a binevoit să răspundă la apelurile reporterilor Deschide.MD, pentru confirma sau infirma informația, ori pentru a comunica care au fost motivele ce au stat la baza scoaterei de sub urmărire penală ale celor doi.

Amintim că, în data de 28 decembrie 2020, Andrei Neguța a fost reținut pentru 72 de ore, după ce a fost audiat și recunoscut în calitate de bănuit de complicitate la contrabandă cu anabolizante. Pe 30 decembrie, acesta a fost pus sub învinuire pentru complicitate la contrabandă. În aceeași zi, diplomatul a fost plasat în arest la domiciliu.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău