Cât costă transferul lui Ronaldo. Răsturnare de situație: cu cine semnează CR7, dacă Juve ratează UCL

  • 22 Mai 2021 14:48
Cât costă transferul lui Ronaldo. Răsturnare de situație: cu cine semnează CR7, dacă Juve ratează UCL

Cristiano Ronaldo (36 de ani) are zilele numărate la Juventus, iar presa din Spania scrie că starul portughez a luat deja o decizie în privința viitorului său, transmite digisport.ro.

25 de milioane de euro costă transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Astfel, dacă bianconerii nu se califică în UEFA Champions League, CR7 va pleca de la Torino. Deși mama sa încearcă să-l convingă să revină la Sporting Lisabona și presa internațională dădea transferul ca și făcut, alegerea starului este alta: Manchester United, scrie sursa citată

Jurnaliștii de la AS au oferit și detalii despre revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, care pare tot mai probabilă. Astfel, dacă Juventus ratează unul din primele 4 locuri din Serie A, un scenariu extrem de plauzibil, își va pierde și super vedeta.

CR7 și-a ales viitoarea destinație, iar aceasta este Manchester United, în ciuda presiunilor făcute de Dolores Aveiro pentru o revenire a fiului său la Sporting. Sursa citată oferă și detalii suplimentare și scrie că transferul lui Ronaldo va costa gruparea de pe Old Trafford 25 de milioane de euro.

Pe lângă această sumă pe care o va primi în schimbul transferului, Juventus va scăpa și de salariul uriaș pe care îl are Ronaldo: 30 de milioane de euro pe an. "Este imposibil ca Ronaldo să joace în Europa League", mai scriu spaniolii care subliniază că despărțirea dintre CR7 și "Bătrâna Doamnă" este iminentă.

Ronaldo, mai aproape ca niciodată de o revenire la Manchester United

Potrivit AS, Cristiano Ronaldo nu a luat niciodată mai în serios opțiunea de a se întoarce la clubul de la care a plecat în 2009 la Real Madrid.

Tehnicianul echipei, Ole Gunnar Solskjaer ar fi discutat personal cu Ronaldo și i-ar fi explicat viziunea sa și rolul deosebit de important pe care l-ar juca portughezul.

Cu toate acestea, se pare că viitorul lui Cristiano Ronaldo nu va fi decis până când nu va ști dacă Juventus va evolua în următoarea ediție din Champions League. Dacă ”Bătrâna Doamnă” va obține calificarea în cea mai prestigioasă competiție europeană, Ronaldo ar putea alege să continue pe Allianz Stadium.

Meciul de duminică dintre Juventus și Bologna va fi decisiv pentru viitorul lui Ronaldo la ”Bătrâna Doamnă”. Juventus trebuie să câștige pentru a obține o calificare în Champions League.

De asemenea, pentru ca Juve să se califice în UCL, AC Milan sau Napoli trebuie să se împiedice în ultima etapă din Serie A. AC Milan va disputa ultima partidă a campionatului italian cu Atalanta, iar Napoli, cu Verona.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău