Cât a plătit Manchester United pentru a-l aduce pe Cristiano Ronaldo de la Juventus

  • 31 August 2021 12:51
Cât a plătit Manchester United pentru a-l aduce pe Cristiano Ronaldo de la Juventus

Juventus a făcut publice datele oficiale ale transferului lui Cristiano Ronaldo la Manchester United. "Diavolii" au oficializat mutarea pe 27 august, transmite hotnews.ro.

Cristiano Ronaldo a fost vândut la Manchester United de Juventus Torino pentru doar 15 milioane de euro, achitabili în 5 ani, potrivit Corriere dello Sport, care citează informații oficiale din partea clubului italian, notează sursa citată

"Bătrâna Doamnă" va primi încă 8 milioane de euro, în anumite condiții de performanță. De menționat este că Ronaldo a semnat cu Juventus în 2018, fiind adus de la Real Madrid pentru 112 milioane de euro.

Operațiunea ar putea genera un impact financiar negativ pentru Juventus de aproximativ 14 milioane de euro pentru anul 2020/2021.

În trei ani petrecuți la Torino, Cristiano Ronaldo a jucat în 133 de meciuri, a marcat 101 goluri și a câștigat 5 trofee. În prima perioadă petrecută la Manchester United, lusitanul a marcat 118 goluri în 292 de meciuri.

Documentul în care s-au anunțat datele oficiale de transfer a fost însoțit și de un mesaj de adio în care Juventus i-a mulțumit portughezului pentru performanțele realizate la Torino.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
-1,15
Cer acoperit de nori
Umiditate:96 %
Vint:5,14 m/s
Sun
0
Mon
-0
Tue
1
Wed
0
Thu
2
Arhivă Radio Chișinău