Caravana Gaudeamus - pentru prima dată la Iași

  • 30 Septembrie 2019 09:25
Caravana Gaudeamus - pentru prima dată la Iași

Ediția de la Iași a Târgului de Carte Gaudeamus, organizat de Radio România, este o premieră.

Caravana Gaudeamus se oprește pentru prima dată în capitala Moldovei și, timp de cinci zile, va avea un pavilion expozițional mobil amenajat în Piața Unirii. Edituri din toată țara vor expune aici volume pentru toate gusturile și vârstele, de la ficțiune, poezie și artă până la studii academice și de specialitate.

Deschiderea oficială a primei ediții a Târgului de Carte Gaudeamus de la Iași va avea loc în a doua zi de octombrie, la ora 11:00, iar în celelalte zile programul de vizitare va fi între orele 10:00 și 20:00.

Târgul de Carte Gaudeamus se desfășoară în parteneriat cu un alt eveniment cultural major al Iașiului: Festivalul Internațional de Literatură și Traducere FILIT. Acesta va reuni în capitala Moldovei scriitori, traducători, critici literari, editori și manageri culturali din țară și din străinătate.

Publicul va avea ocazia să interacționeze cu autori de excepție, laureați ai unor premii internaționale importante în cadrul seriilor FILIT care se desfășoară la Teatrul Național, dar și în pavilioanele festivalului din Piața Unirii.

Vor fi peste 300 de invitați, iar organizatorii se așteaptă la peste 30.000 de participanți. 

Sursa: RRA

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:2,57 m/s
Wed
5
Thu
4
Fri
5
Sat
8
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău