Captură de droguri de 100,000 lei. Trei persoane au fost reținute

  • 17 Aprilie 12:57
Captură de droguri de 100,000 lei. Trei persoane au fost reținute

Ofițerii Direcției investigații ,,Centru” și cei de urmărire penală a INI, sub conducerea PCCOCS, anunță reținerea a doi soți și a încă unei femei, după o captură de droguri de 100.000 lei în Chișinău.

Poliția Republicii Moldova precizează că cei trei chișinăuieni au vârstele de 20, 22 și 35 ani. Aceștia plasau drogurile sintetice de tip PVP („sare”) în vânzare în întreaga țară, prin intermediul aplicației electronice Telegram, iar plățile de către clienți erau efectuate la terminalele publice de plată. Actualmente, bărbatul este cercetat și într-un alt dosar pentru trafic de droguri, de către Procuratura municipiului Chișinău, sediul Buiucani.

Acum, la solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), bărbatul și femeia complice au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, pentru continuarea obiectivă a investigațiilor; iar soția acestuia este cercetată în libertate.

Soția învinuitului avea rolul de gestionare a aplicației Telegram, iar bărbatul și a doua femeie livrau drogurile în ascunzișuri. Este de menționat că în cadrul perchezițiilor au fost ridicate suplimentar cântare electronice pentru porționarea drogurilor, accesorii pentru ambalarea și consumul de droguri, mijloace bănești care ar proveni din trafic de droguri, precum și telefoane mobile folosite la vânzarea drogurilor. Investigațiile continuă, în vederea identificării altor complici ai membrilor grupului infracțional, timp în care aceștia beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Tue
17
Wed
18
Thu
18
Fri
19
Sat
22
Arhivă Radio Chișinău