Candidatul PSRM la Primărie se angajează să asigure securitatea anti-incendiară a instituțiilor publice și comerciale din Chișinău

  • 21 Aprilie 2018 15:03
Candidatul PSRM la Primărie se angajează să asigure securitatea anti-incendiară a instituțiilor publice și comerciale din Chișinău

Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, susține că, în cazul în care  va ajunge la șefia Primăriei, va înăspri controlul cu privire la dotarea cu echipamente de protecție împotriva incendiilor a tuturor instituțiilor municipale, a centrelor comerciale, dar și a altor obiective publice.

Candidatul socialist promite un oraș sigur pentru locuitori, în condițiile în care, potrivit lui, o simplă plimbare pe străzile Chișinăului poate avea un final tragic, transmite IPN. 

Un element important în opinia sa, este asigurarea securității în cartiere. Acesta își propune ca, în baza unor parteneriate publice-private, în capitală să fie create mai multe zone de monitorizare video. Ion Ceban mai promite semnalizarea trecerilor de pietoni și iluminarea acestora.

În altă ordine de idei, candidatul PSRM a declarat că va institui un control strict pentru selectarea furnizorilor de alimente în școli, grădinițe și spitale. De asemenea, Ion Ceban spune că va lansa un proiect municipal privind măsurarea nivelului radiației și poluării aerului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,96
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău