Candidatul PPR la funcția de primar al Capitalei, Vlad Țurcanu, susține că PSRM ar orchestra împotriva sa o acțiune de judecată pentru a-l scoate din cursa electorală

  • 17 Octombrie 2019 10:29
Candidatul PPR la funcția de primar al Capitalei, Vlad Țurcanu, susține că PSRM ar orchestra împotriva sa o acțiune de judecată pentru a-l scoate din cursa electorală

Candidatul Partidului Popular Românesc(PPR) la funcția de primar al Capitalei, Vlad Țurcanu, susține că Partidul Socialiștilor ar orchestra împotriva sa o acțiune de judecată, pentru a-l scoate din cursa electorală.

Într-o conferință de presă, el a declarat că un susținător al socialiștilor i-a acuzat că ar fi folosit în spoturile video instituții de stat din România, lucru negat de PPR. De asemenea, reclamantul spune că PPR ar fi folosit o combinație de culori identică cu cea de pe drapelul R. Moldova.

 „Un susținător al PSRM pretinde că PPR și eu am fi încălcat legislația electorală prin spoturile video de campanie, prin care prezentăm practicile bune din orașele din România. Sunt trei spoturi filmate în București, Brașov, Cluj, Sibiu și Iași. Este vorba despre centre istorice, periferii, așa încât orașul să respire, să existe drumuri. Mai mult, reclamantul consideră că am folosit o combinație din trei culori, care ar corespunde însemnelor oficiale ale R. Moldova. Aceste culori sunt identice cu cele care se regăsesc în sigla PPR, iar ea a fost acceptată de Agenția Servicii Publice și CEC. Nici drapelul României și R. Moldova nu conțin acea nuanță de albastru”, a declarat Vlad Țurcanu.

Vlad Țurcanu a declarat că anterior și blocul ACUM a intenționat să-l scoată din cursă pe unul dintre candidații PPR la funcția de primar în satul Răzeni, Ialoveni.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău