Candidații la bacalaureat susțin astăzi examenul la limba străină

  • 09 Iunie 2015 10:16
Candidații la bacalaureat susțin astăzi examenul la limba străină

La examen s-au înscris peste 21 de mii de candidați. Cei mai mulți vor susține proba la limba engleză – peste 11 mii, iar la limba franceză – peste 9 mii de candidați.

Comisia Națională de Examene a decis eliberarea de la examenul de limbă străină a 229 de candidați, deținători ai certificatelor obținute în urma promovării examenelor cu recunoaștere internațională. Acești elevi au fost notați cu nota ”10” din oficiu.

Cel de-al patrulea examen din sesiunea curentă se va desfășura pe data de 12 iunie. Candidații de la profilul real vor susține proba la matematică, iar cei de la profilul umanist – la istoria românilor și universală. Ceilalți candidați vor avea examen la profilurile tehnologic, arte sau  sport.

Sesiunea de bază se va încheia pe data de 19 iunie. Lucrările de examen vor fi verificate până la data de 26 iunie, iar rezultatele vor fi afișate în centrele de BAC la 27 iunie. Candidații la bacalaureat vor avea la dispoziție 48 de ore pentru depunerea contestațiilor – în zilele de 27-28 iunie. Rezultatele finale, după examinarea contestațiilor, vor fi anunțate la data de 6 iulie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
14,24
Nori împrăștiați
Umiditate:77 %
Vint:6,69 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău