Mesajul Maiei Sandu după o primă discuție cu Renato Usatîi

  • 03 Noiembrie 2020 12:02
Mesajul Maiei Sandu după o primă discuție cu Renato Usatîi

Candidata PAS la prezidențiale, Maia Sandu a avut astăzi o primă discuție cu liderul formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, care s-a clasat al treilea la alegerile de duminică. Într-un mesaj, publicat pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu menționează că în cadrul discuțiilor și-a reiterat angajament, făcut anterior public, că va curăța președinția și apoi și Parlamentul, urmând să fie identificate metodele legale prin care să fie declanșate alegeri anticipate, astfel încât în Parlament să ajungă oameni care îi reprezintă pe cetățeni.

Ulterior, în cadrul unui briefing, Renato Usatîi a declarat că nu-l aranjează ceea ce-i propune Maia Sandu în schimbul susținerii în al doilea tur. El i-a cerut candidatei PAS să elaboreze un plan concret, în scris, ce va face dacă va ajunge președinte, pentru a dizolva actualul Parlament și a declanșa în așa mod alegeri legislative anticipate.

De menționat, că întrebat de jurnaliști, Renato Usatîi a evitat să răspundă direct dacă își va îndemna deschis alegătorii să o voteze pe Maia Sandu în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16

Ultimele știri

Arhivă Radio Chișinău