Canada a extins sancțiunile împotriva Rusiei

  • 15 Iulie 2022 10:46
Canada a extins sancțiunile împotriva Rusiei

Canada a extins sancțiunile aplicare împotriva Rusiei. Pe listă au fost adăugate sectoarele metalurgie, inginerie mecanică și transporturi, relatează RBC-Ucraina, citând Serviciul de presă al Ministerului de Externe canadian.

Sancțiunile au inclus metalurgia feroasă, producția de produse metalice finite, calculatoare, electronice, optică, echipamente electrice și vehicule, precum și transportul terestru și conducte. Canada a interzis, de asemenea, furnizarea unui număr de servicii industriale către sectoarele de petrol și gaze, chimie și inginerie ale industriei ruse. Canada a impus în trecut sancțiuni împotriva a 30 de persoane fizice și 15 persoane juridice din Rusia, inclusiv împotriva Roskomnadzor, Agenția Federală de Monitorizare a telecomunicațiilor, tehnologiilor informaționale și comunicațiilor.

Ottawa l-a adăugat pe lista celor vizați de sancțiuni și pe Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill. RBC-Ucraina mai anunță că autoritățile din Canada au interzis și importul de aur din Rusia, blocând accesul la piețele internaționale pentru aceste produse.

Sursa: RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău