Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Polonia învinge Arabia Saudită, cu superstarul Robert Lewandowski marcând pentru prima dată la o cupă mondială

  • 26 Noiembrie 2022 17:14
Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Polonia învinge Arabia Saudită, cu superstarul Robert Lewandowski marcând pentru prima dată la o cupă mondială

Miracolul nu s-a mai produs în meciul Arabia Saudită - Polonia, fotbaliștii europeni reușind să învingă cu 2-0 echipa care, prin victoria asupra Argentinei, a produs cea mai mare surpriză de la actualul Campionat Mondial de Fotbal.

Polonezii au marcat pentru 1-0 în minutul 39.

Piotr Zielinski a înscris cu un șut puternic din șase metri, din pasa lui Lewandowski, după ce atacantul a ratat golul la faza precedentă.

Jucătorii din Arabia Saudită au ratat șansa egalării în ultimul minut al primei reprize, atunci când Al Dawsari a ratat o lovitură de la 11 metri.

În minutul 83, superstarul polonez Lewandowski a marcat primul său gol la un campionat mondial. Acesta a profitat de o eroare în apărarea saudiților, a rămas singur cu portarul și a înscris dinapropierea porții.

Cu 4 puncte la activ, jucătorii polonezi mai au de jucat împotriva Argenitnei, în timp ce fotbaliștii din Arabia Saudită, cu trei puncte acumulate, păstrează șanse de calificare în optimile de finală, urmând a disputa ultima partidă din faza grupelor împotriva naționalei Mexicului.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău