Campionatul Mondial de Fotbal 2018 | Spania s-a calificat în optimi

  • 26 Iunie 2018 08:31
Campionatul Mondial de Fotbal 2018 | Spania s-a calificat în optimi

Spania va juca în optimile Cupei Mondiale cu Rusia, după ce a câștigat dramatic grupa B, cu un egal in extremis obținut cu Maroc, 2-2.

Potrivit Digisport.ro, Marocul i-a pus pe jar pe iberici după un sfert de oră de joc, când a deschis scorul prin Boutaib, care a profitat de neînțelegerea dintre Ramos și Iniesta. După doar 5 minute a venit egalarea, în urma fazei construite de Iniesta și Costa și finalizată de Isco.

Boutaib a ratat apoi o șansă uriașă de 2-1, singur cu De Gea. Până la pauză, pe stadionul din Kaliningrad s-a petrecut și o fază comică, în care a fost implicat centralul partidei. Marocanii au jucat la victorie în repriza secundă iar Amrabat a fost aproape de golul turneului, cu un șut la încheietura barelor în minutul 55. La poarta cealaltă, Saiss a scos de pe linie, dupa care a avut șansă la execuția lui Pique.

Marocul a trecut în avantaj cu 10 minute înainte de final, prin golul lui En Nesyri. În prelungiri, Spania a marcat spectaculos prin Iago Aspas, cu călcâiul, la o fază în care a intervenit tehnologia VAR. Golul de 2-2 le-a adus ibericilor primul loc în grupă, după ce în cealaltă partidă, Portugalia a fost egalată de Iran, tot în prelungiri. Ibericii așteaptă meciul din optimi împotriva gazdei Cupei Mondiale, Rusia.

Trupa lui Fernando Hierro încheie grupa pe primul loc, la egalitate cu Portugalia, care a fost egalată la rându-i, în prelungiri. Spaniolii termină grupa pe primul loc, la egalitate cu Portugalia, ambele cu câte 4 puncte, și se califică împreună în optimi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău