Campania de Paști „Masa Bucuriei”

  • 08 Aprilie 2015 14:28
Campania de Paști „Masa Bucuriei”

Prânzuri calde vor fi distribuite gratuit oamenilor nevoiași datorită campaniei de Paști „Masa Bucuriei”, organizată de Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei în 13 localități din țară.

În cadrul campaniei au fost donate 22 de tone de produse alimentare. Donațiile vor deveni prânzuri care vor fi distribuite zilnic beneficiarilor cantinei sociale, iar peste 800 de bătrâni și familii social-vulnerabile vor primi pachete sociale în ajunul Sfintelor Sărbători de Paști, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Misiunii „Diaconia”, doar la Chișinău au fost colectate 19 tone de produse alimentare. Toate resursele acumulate în campanie vor deveni prânzul cald al beneficiarilor cantinei sociale mobile „Aproape de Aproapele”, care deservește zilnic peste 180 de persoane nevoiașe din Chișinău și 100 de bătrâni din teritoriu.

Pachetele sociale vor ajunge la familii din Chișinău, Edineț, Ungheni, Stăuceni, Bălți, Călărași, Cahul, Dondușeni, Ștefan-Vodă și Căușeni, în următoarele zile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
17
Mon
14
Tue
17
Wed
16
Thu
18
Arhivă Radio Chișinău