Bulgaria: Un avion a aterizat din cauza alertei cu bombă

  • 19 Noiembrie 2015 11:25
Bulgaria: Un avion a aterizat din cauza alertei cu bombă

Un avion de pasageri, care făcea o cursă dinspre Polonia către Egipt, a aterizat de urgență joi, 19 noiembrie, dimineață pe aeroportul din Burgas, Bulgaria, în urma unei alerte privind existența unei bombe la bord.

Pasagerii au fost evacuați, iar serviciile bulgare de securitate cercetează aparatul de zbor. Bărbatul care a lansat alerta - din primele informații, un polonez - este interogat.

Toate zborurile de pe aeroportul din Burgas au fost anulate.

Biroul de presă al aeroportului a informat că sunt respectate toate procedurile standard în cazul unei alerte cu bombă.
______________________________________________________________________________________

UPDATE: Serviciile de securitate bulgare informează că nu s-a găsit material explozibil la bordul avionului care a aterizat de urgență, în această dimineață, la Burgas. Deși alarma de bombă s-a dovedit a fi falsă, activitatea pe aeroport este momentan suspendată, transmite corespondentul RRA în Bulgaria, Petio Petkov.

El amintește că avionul de pasageri făcea o cursă dinspre Polonia către Egipt când un pasager - un polonez în vârstă de 64 de ani - a alertat echipajul, astfel că s-a decis efectuarea unei escale, iar aparatul a fost verificat la sol. Avionul ar urma să se întoarcă la Varșovia, de unde decolase inițial.

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău