Blocul ACUM a anunțat când îi așteaptă pe deputații PSRM la discuții publice

  • 08 Aprilie 2019 10:27
Blocul ACUM a anunțat când îi așteaptă pe deputații PSRM la discuții publice

Blocul Politic ACUM invită fracțiunea parlamentară PSRM la discuții publice pe 9 aprilie 2019, ora 11:00, în sala de conferințe a Parlamentului Republicii Moldova.

Într-un comunicat al formațiunii se menționează, că data și ora întrevederii ar putea fi modificate, fiind convenite de comun acord cu socialiștii. 
 
Reprezentanții Blocului susțin că lansează această invitație, fiind îngrijorați de faptul că procesul de constituire a organelor de lucru ale Parlamentului este tergiversat, fiind blocată discutarea și adoptarea legilor necesare pentru eliberarea statului din captivitatea sistemului oligarhic. De asemenea, ei mai spun că își doresc aceste discuții deoarece conștientizează riscurile social-economice care rezultă din incertitudinea politică cauzată de lipsa unui Parlament funcțional. 
 
Menționăm că Blocul ACUM a invitat săptămâna trecută deputații care „nu sunt sub controlul” liderului PD, Vlad Plahotniuc, la discuții privind „pachetul de deoligarhizare” a statului. În afară de deputații Blocului, la acestă ședință au venit trei deputați din Partidul Șor, însă reprezentanții formațiunii ACUM au refuzat să discute cu aceștia. 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău