Bilete de tip low-cost pentru cursa de tren Chișinău - București

  • 20 August 2017 21:14
Bilete de tip low-cost pentru cursa de tren Chișinău - București

Călătorii cursei de tren Chișinău – București, operată de Calea Ferată din Moldova (CFM), vor putea beneficia de noi tarife, prin intermediul ofertei SMART Prietenia. Prețul unui bilet de tip low-cost pentru pasagerii trenului 402/401 va fi de 19 euro.

Potrivit unui comunicat al CFM, aceasta a devenit posibil datorită întrevederilor bilaterale productive ale administrațiilor feroviare din Republica Moldova și România.

Legitimația internațională SMART Prietenia este una de tip IRT (bilet cu rezervare inclusă), respectiv cu preț global, și este vândută de CFR Călători prin intermediul sistemului internațional electronic de emitere RoTicket, iar CFM, în mod excepțional, poate emite manual bilete pentru acest tip de ofertă prin biroul de vânzare a tichetelor de călătorie din Capitală până la instalarea acestui tip de sistem electronic în Gara Feroviară Chișinău.

Biletul de tip SMART Prietenia va putea fi emis pentru o călătorie simplă și pentru un călător individual pe relațiile București – Chișinău și, respectiv, Chișinău – București.

CFM menționează că numărul de bilete este limitat.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
7,74
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,03 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
12
Thu
8
Fri
10
Arhivă Radio Chișinău