Bilanțul morților în cazul aterizării de urgență a unui avion în vestul Ucrainei a crescut

  • 04 Octombrie 2019 10:49
Bilanțul morților în cazul aterizării de urgență a unui avion în vestul Ucrainei a crescut

Serviciul pentru Situații de Urgență din Ucraina transmite că numărul persoanelor decedate în urma aterizării de urgență a unui avion An-12 în apropiere de orașul Lviv a ajuns la cinci. Potrivit agenției RBC, vineri dimineață, o aeronavă An-12 cu șapte persoane la bord a efectuat o aterizare de urgență lângă orașul vest-ucrainean Lviv, scrie Rador.

Viceministrul ucrainean al infrastructurii, Iuri Lavreniuk, a explicat că aeronava An-12 UR-CAH, aparținând companiei aeriene "Ukraine Air Alliance", efectua un zbor pe ruta Vigo (Spania) - Lviv (Ucraina). "La 6:42, piloții au cerut permisiunea de a ateriza pe aeroportul din Lviv, iar la 6:48, avionul a dispărut de pe ecranele radarelor.

Contactul radio, de asemenea, a fost pierdut" - a menționat viceministrul. "A fost transmis un semnal de alarmă către aeroportul din Lviv, fiind alertate serviciile de salvare. După 20 de minute, echipajul a reușit să ia legătura cu Serviciul pentru Situații de Urgență, informând în legătură cu aterizarea forțată pe un teren din localitatea Sokolniki, la aproximativ 1,5 km de aerodrom.

Echipele de salvare ale aeroportului au ajuns imediat la fața locului" - a adăugat Lavreniuk. Potrivit oficialului, avionul a aterizat forțat ca urmare a faptului că rămăsese fără combustibil. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

Sursa:RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:46 %
Vint:1,54 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
18
Arhivă Radio Chișinău