Bebeluș abandonat pe marginea unui drum

  • 17 Septembrie 2018 15:30
Bebeluș abandonat pe marginea unui drum

Un bebeluș de o lună și jumătate a fost transportat la spital după ce a fost găsit fără supraveghere la marginea unui drum din Corjeuți, raionul Briceni. Mama copilului a declarat poliției că a lăsat copilul temporar în grija unor cunoscuți. Potrivit medicilor spitalului raional Briceni, starea sănătății copilului este satisfăcătoare.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Briceni, Dina Fomin, a declarat că poliția a fost alertată la miezul nopții de către  un bărbat care trecea prin zonă și a observat bebelușul.

Oamenii legii au identificat-o, la scurt timp, pe mama copilului, care s-a dovedit a fi o tânără de 17 ani, originară din raionul Edineț. Fiind adiată, tânăra a declarant oamenilor legii că a lăsat temporar copilul în grija unor cunoscuți și nu știa despre faptul că micuța a fost lăsată fără supraveghere.

Asistenta medicală în secția Pediatrie a spitalului raional Briceni, unde a fost internată copila, Eleonora Țurcan, a declarat pentru IPN că micuța se simte bine. La spital a fost adusă și mama, care se află împreună cu copilul.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru lăsare în primejdie. Persoanele care vor fi găsite vinovate riscă muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare până la doi ani.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,29
Nori împrăștiați
Umiditate:49 %
Vint:4,12 m/s
Sat
8
Sun
8
Mon
9
Tue
11
Wed
12
Arhivă Radio Chișinău