Barack Obama afirmă că imaginile cu OZN-uri sunt reale, dar că SUA nu au nicio navă extraterestră secretă

  • 19 Mai 2021 11:05
Barack Obama afirmă că imaginile cu OZN-uri sunt reale, dar că SUA nu au nicio navă extraterestră secretă

​Fostul președinte american Barack Obama a afirmat în glumă că i s-a spus că nu există niciun laborator secret în care sunt efectuate teste asupra extratereștrilor dar a admis că imaginile cu OZN-uri sunt reale, relatează Insider, potrivit hotnews.ro.

Lui Obama i s-a cerut să își exprime opinia vizavi de relatările privind obiecte zburătoare neidentificate în timpul emisiunii „The Late Late Show with James Corden” difuzate de postul CBS, precizează sursa citată

„Când vine vorba de extratereștri sunt unele lucruri pe care pur și simplu nu ți le pot spune în direct”, a glumit Obama.

Un fost pilot al Marinei Statelor Unite a declarat pentru CBS mai devreme în cursul acestei săptămâni că piloți care efectuează antrenamente în largul coastei SUA zăresc Fenomene Aeriene Neidentificate (UAP) aproape zilinic.

Unele imagini video cu astfel de incidente au fost declasificate în 2019 și Departamentul apărării de la Washington a creat în luna august a anului trecut o comisie specială care să le investigheze.

Raportul comisiei este așteptat în luna iunie.

Obama a relatat că a întrebat despre subiect când a devenit președinte.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
28,24
Cer senin
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Fri
27
Sat
26
Sun
27
Mon
26
Tue
28
Arhivă Radio Chișinău