Banca Națională își deschide ușile pentru vizitatori pe 16 iunie

  • 13 Iunie 2023 14:37
Banca Națională își deschide ușile pentru vizitatori pe 16 iunie

Banca Națională a Moldovei anunță Ziua ușilor deschise pe 16 iunie. Oricine dorește să vadă sala de expoziții a băncii centrale și să audieze un scurt istoric al monedei naționale este binevenit. Vizitatorii vor putea admira colecția de monede comemorative și jubiliare emise de BNM, însemnele monetare puse în circulație în țară în diferite perioade, precum și mostre de semne bănești ale altor țări, transmite IPN.

Vizitatorii vor putea urmări o prezentare despre semnele de siguranță ale leului moldovenesc și să adreseze experților întrebări la acest subiect.

Copii, tineri și maturi de orice ocupație, interesați de activitățile respective sunt așteptați la Banca Națională între orele 09.00 și 16.00. Accesul în BNM va fi permis în baza buletinului de identitate (pentru maturi), iar excursiile vor avea loc la fiecare oră fixă, în urma constituirii grupurilor de vizitatori.

Ziua ușilor deschise face parte din comunicarea transparentă și prietenoasă a Băncii Naționale către public despre activitatea sa desfășurată cu dedicație pentru binele cetățenilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:1,54 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău