Banca Mondială este dispusă să ajute în continuare R. Moldova. Maia Sandu a discutat cu Directorul Regional al Băncii Mondiale, Arup Banerji

  • 11 Februarie 2021 17:25
Banca Mondială este dispusă să ajute în continuare R. Moldova. Maia Sandu a discutat cu Directorul Regional al Băncii Mondiale, Arup Banerji

Banca Mondială este dispusă să ajute în continuare Republica Moldova. Subiectul a fost abordat astăzi, în cadrul unei discuții online dintre șeful statului, Maia Sandu, și Directorul Regional al Băncii Mondiale pentru Republica Moldova, Belarus si Ucraina, Arup Banerji. Potrivit unui comunicat de presă al instituției prezidențiale, Maia Sandu a trecut în revistă actuala situație politică din țară și și-a expus viziunea asupra cooperării de viitor cu Banca Mondială.

Maia Sandu a mulțumit reprezentanților Băncii Mondiale pentru deschiderea și sprijinul constant oferit țării noastre în cadrul a diverse programe de dezvoltare și s-a arătat deschisă pentru definitivarea, respectiv semnarea, în următoarele luni, a acordurilor pentru trei noi proiecte noi cu BM care vizează aprovizionarea cu vaccin anti-COVID-19, consolidarea infrastructurii de aprovizionarea cu apă și canalizare și sectorul agricol.

Arup Banerji a reiterat disponibilitatea Băncii Mondiale de a susține, prin programele sale, realizarea priorităților de țară ale Republicii Moldova, menționând în mod special reforma justiției și modernizarea agriculturii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:2,06 m/s
Thu
19
Fri
20
Sat
18
Sun
17
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău