Avocatul lui Donald Trump: Kim Jong-Un a implorat în genunchi pentru ca să aibă loc un summit cu președintele american

  • 07 Iunie 2018 09:35
Avocatul lui Donald Trump: Kim Jong-Un a implorat în genunchi pentru ca să aibă loc un summit cu președintele american

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a afirmat că liderul nord-coreean Kim Jong-Un a implorat ' în genunchi' pentru ca un summit cu președintele american să aibă loc, a relatat miercuri publicația Wall Street Journal, citată de AFP, potrivit Agerpres.

„Ei spuneau că ei (nord-coreenii) intenționau să declanșeze un război nuclear împotriva noastră, că vor lupta împotriva noastră într-un război nuclear”, a declarat Rudy Giuliani, într-o conferință a investitorilor la Tel Aviv, potrivit cotidianului american.

„Noi (Statele Unite) am spus că nu avem de gând să organizăm un summit în aceste circumstanțe”, a afirmat el despre întâlnirea care a fost anulată la sfârșitul lunii mai de către Washington înainte de a fi reprogramată, așa cum s-a planificat inițial pentru 12 iunie, în Singapore.

„Ei bine, Kim Jong-Un a revenit în genunchi și a implorat ca ea să aibă loc, este de altfel exact poziția în care acesta trebuie pus”, a spus Giuliani, apreciind că acum, după reprogramarea summitului, americanii au o poziție dominantă.

Ministrul de externe din Singapore începe joi o vizită oficială de două zile în Coreea de Nord, în timp ce pregătirile se accelerează în orașul-stat pentru summitul istoric Trump-Kim, care va avea loc în mai puțin de o săptămână. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău