Avocatul Ilie Rotaru și-a prezentat programul electoral pentru circumscripția nr. 50

  • 25 Septembrie 2019 15:04
Avocatul Ilie Rotaru și-a prezentat programul electoral pentru circumscripția nr. 50

Avocatul Ilie Rotaru, care candidează independent în circumscripția nr.50, la vest de Republica Moldova, s-a lansat oficial în campania electorală, prezentând un program din 19 puncte. El propune constituirea unei comisii parlamentare care să ancheteze activitatea procurorilor și judecătorilor în ultimii 10 ani, lichidarea Consiliului Superior al Procurorilor și adoptarea unei legi care să nu admită creșterea neîntemeiată a prețurilor și manipularea cursului valutar.

“Am hotărât să încerc să fiu deputat în Parlamentul Republicii Moldova ca să pot să-mi apăr mai activ interesele, respectiv, să apăr interesele cetățenilor Republicii Moldova care au fost și sunt nedreptățiți de către autoritățile Republicii Moldova”, a declarat Ilie Rotaru.

Amintim că mandatul de deputat în circumscripția nr. 50,  a fost câștigat de către Maia Sandu, care a renunțat la fotoliul de parlamentar în favoare funcției de premier. Potrivit Codului Electoral, în cazul în care candidatul care a câștigat alegerile pe o circumscripție se retrage, în acea circumscripție uninominală se organizează alegeri noi. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău