Aureliu Ciocoi: „Lăsați primăvara să vă reînvie entuziasmul și să vă umple inima de bucurii"

  • 01 Martie 2021 12:45
Aureliu Ciocoi: „Lăsați primăvara să vă reînvie entuziasmul și să vă umple inima de bucurii

Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, a transmis astăzi un mesaj de felicitare cu ocazia Mărțișorului.

În mesaj se menționează:

„Stimați cetățeni,

Prima zi de primăvară are o semnificație deosebită pentru neamul nostru. Pe lângă faptul că anunță renașterea naturii și ne deschide șirul unor frumoase sărbători, începutul lunii martie ne umple sufletele de căldură, lumină și speranță.

Și poate cea mai frumoasă tradiție pe care o avem noi este aceea de a dărui și purta în piept Mărțișorul. Acest mic simbol al primăverii are o semnificație realmente nobilă. Împletirea firului alb  - care înseamnă sănătate, cu firul roșu – simbolizând prosperitatea, formează împreună o cunună de optimism și bunătate. De asta avem nevoie acum, mai mult ca niciodată.

Dragi prieteni,

Dincolo de toate necazurile și limitările pe care parcurgem împreună în această pandemie, dreptul de a ne bucura de fiecare răsărit de Soare, de fiecare ghiocel și de fiecare zi de primăvară alături de cei dragi nu-l poate anula nimeni. Pentru că oamenii de lângă noi sunt cele mai frumoase anotimpuri!

În numele Guvernului Republicii Moldova, Vă doresc multă sănătate, putere și noroc. Lăsați primăvara să vă reînvie entuziasmul, să vă umple chipul și inima de bucuria reînvierii naturii!"

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău